Eveniment

Avertisment pentru consumatori: IKEA recheamă un produs alimentar în magazine

Avertisment pentru consumatori: IKEA recheamă un produs...

Autor: Alex Ciutacu

12.03.2019, 16:35 3155

IKEA recheamă un produs în magazin din cauza declarării neclare a unui produs alergen din lista de ingrediente.

Retailerul îndeamnă consumatorii să aducă înapoi în magazine produsul SÖTSAK SKUMTOPP, prăjituri de bezea, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca alergen în lista de ingrediente.

„IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente. Siguranţa alimentară este o prioritate pentru IKEA şi dorim să ne informăm clienţii că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 şi 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte sunt sfătuiţi să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs”, se arată în mesajul companiei.  

Produsul conţine pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să prezinte un posibil risc pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte. Deşi pudra de zer este menţionată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire, potrivit reprezentanţilor companiei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO