Eveniment

Autostrăzile s-au deschis, dar câteva drumuri naţionale rămân blocate

Autor: Andreea Mioara Neferu

16.02.2012, 00:02 61

Patru drumuri naţionale erau în continuare închise ieri-seară, în timp ce alte 14 aveau restricţii de circulaţie, după ce săptămâna a debutat cu închiderea autostrăzilor ce pornesc dinspre Capitală şi a zeci de drumuri naţionale.

Ieri-dimineaţă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a intervenit în toată ţara cu 453 de utilaje şi a răspândit peste 1.470 de tone de material antiderapant, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul companiei de autostrăzi. "Nu exista noţiunea de a închide drumurile preventiv (înainte de Revoluţie - n. red.). Acum, cei responsabili cu şoselele se cam joacă cu aceste închideri.

E adevărat că, cel puţin în ultimii ani, ninsorile nu au mai avut o asemenea anvergură până acum, dar nu există nici suficiente utilaje la îndemâna CNADNR. Probabil în ţară, în proprietatea firmelor există suficiente utilaje, dar CNADNR nu poate dispune de ele", spune Alexandru Dobre, preşedinte de onoare al Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO