Eveniment

Atradius o numeşte pe Alexandra Mehedinţu la conducerea sucursalei din România

Atradius o numeşte pe Alexandra Mehedinţu la conducerea sucursalei din România
27.03.2024, 19:19 31

Grupul Atradius, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanţii şi servicii de colectare la nivel mondial, o numeşte pe Alexandra Mehedinţu la conducerea sucursalei din România.

Cu abilităţi de leaderhip şi cu o capacitate deosebită de a inspira şi motiva oamenii din jurul ei, cu pasiune pentru excelenţă şi cu o vastă experienţă acumulată în ultimii 14 ani în care a implementat diverse proiecte de evaluare a riscului de credit şi de marketing în România, Bulgaria, Serbia, Grecia şi Cipru, Alexandra Mehedinţu preia funcţia de  Country Manager for Atradius Romania.

 

Mă alătur unei echipe remarcabile de oameni pasionaţi şi competenţi, cu împărtăşesc aceleaşi valori şi viziune, căutând mereu excelenţa în tot ceea ce facem. Viziunea strategică, aliniată cu cea a grupului Atradius, şi orientarea către obiective clare şi realizabile ne vor ajuta să atingem şi chiar să depăşim rezultatele aşteptate. Împreună ne vom concentra pe extinderea şi diversificarea portofoliului de clienţi şi parteneri şi vom consolida poziţia Atradius pe piaţa locală, crescând sănătos”, declară Alexandra Mehedinţu, Country Manager Atradius Romania.

 

Absolventă a programului EMBA a lESE Business School din Munich şi cu un background diversificat, acoperind sfera vânzărilor şi a marketingului şi până la analiza comercială şi financiară, Alexandra Mehedinţu a contribuit la programe majore în peste 30 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Abilităţile ei dovedite în gestionarea riscurilor şi în dezvoltarea strategiilor comerciale vor consolida poziţia Atradius pe piaţa locală.

 

Alexandrei Mehedinţu este un executiv cu experienţă în industria riscului de credit şi sunt convins că va conduce cu succes Atradius România pentru a se dezvolta în continuare pe piaţa asigurărilor de credit din această ţară", afirmă Makis Tzeis, Managing Director al Atradius Grecia şi România.

 

Grupul Atradius oferă servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanţii şi servicii de colectare la nivel mondial, fiind prezent prin intermediul a 160 de birouri în peste 50 de ţări. Ratingul de soliditate financiară a grupului este confirmat de AM Best ca fiind A (excelent), cu perspectivă stabilă, şi a fost îmbunătăţit de Moody's la A1, cu perspectivă stabilă. Ratingurile acordate de ambele agenţii confirmă performanţa operaţională solidă şi poziţia de lider a Grupului Atradius.

Sucursala din România a Atradius a fost înfiinţată în ianuarie 2017 şi oferă soluţii de asigurare de credit şi de colectare a creanţelor, având ca obiectiv reducerea expunerii clienţilor săi la riscul de neplată din partea cumpărătorilor cărora le vând produsele şi serviciile. Echipa din Bucureşti oferă posibilitatea clienţilor de a-şi proteja fluxul de numerar şi să îşi crească tranzacţiile comerciale în siguranţă, în timp ce pot să îşi reducă costul de finanţare al operaţiunilor lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO