Eveniment

Asalt la ghişeele primăriilor. Ce taxe se pregătesc românilor pentru 2011

Autor: Pro TV

03.01.2011, 20:23 16

Prima zi lucrătoare din 2011 a adus cozi uriaşe la ghişeeleprimăriilor din toată ţara, conform Pro TV. Oamenii s-au înghesuit să scape detaxele şi impozitele pentru case, terenuri şi maşini, chiar dacă autrei luni la dispoziţie să plătească fără să fie sancţionaţi.

În primele rânduri au fost pensionarii, nu şi cei vizaţi demajorarea taxelor, cum ar fi şoferii cu motoare foarte puternice.În cazul lor, impozitul poate ajunge şi la 8000 de lei.

Chiar dacă există diverse modalităţi de plată, oamenii spun căaşa s-au obişnuit. În plus, mulţi dintre ei nici nu au acces lainternet ca să plătească on line.

Aşa că s-au aşezat la cozi de dimineaţă. Cei care plătesc pânăla 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Pe de altă parte, dacă pentru unii 2011 nu a adus majorări,alţii s-au trezit cu impozite uriaşe la maşini, dacă motoarele aucapacitate mare şi la proprietăţi, dacă au mai multe.

La Cluj, sute de oameni au vrut să intre în 2011 fără datorii.Printre ei şi actorul Dorel Vişan.

În sectorul 6 din Bucureşti în schimb, dupa ce au stat şi câte2-3 ore în picioare, unii şi-au pierdut răbdarea.

La sectorul 4, tot pensionarii au fost cei mai conştiincioşi.Aflaţi ce taxe se pregătesc românilor pentru 2011 pewww.stirileprotv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO