Eveniment

Aproximativ 5.000 de apartamente din Piteşti, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii

Aproximativ 5.000 de apartamente din Piteşti, fără...

Autor: Departamentul Corespondenţi

26.02.2013, 12:45 767

Potrivit reprezentanţilor societăţii Termo Calor Confort din Piteşti, avaria a avut loc din cauza vechimii conductei, care s-a fisurat în zona Cinematografului "Lumina".

"A fost sistată furnizarea de agent termic în cartierele Găvana I, II şi III, fiind afectate aproximativ 5.000 de apartamente. Avaria va fi remediată până cel mai târziu la ora 20.00", a declarat directorul societăţii Termo Calor Confort din Piteşti, Aurelian Niţă.

Societatea de termoficare din Piteşti mai are în prezent 28.500 de abonaţi care primesc apă caldă şi căldură în sistem centralizat.

Din cauza vechimii conductei magistrale de termoficare, în ultimii ani la Piteşti au avut loc mai multe avarii care au dus la întreruperea furnizării de apă caldă şi căldură. Ultima avarie a fost înregistrată în decembrie 2012, când alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost oprită în zona centrală a oraşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO