Eveniment

Anunţul privind abrogarea OUG, primit cu huiduieli la Cluj: "Nu ne fraieriţi"

Anunţul privind abrogarea OUG, primit cu huiduieli la...

Autor: Vasile Magradean

04.02.2017, 20:53 583

Informaţia potrivit căreia Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13 s-a răspândit rapid printre protestatari, însă oamenii au început să huiduie.

"Nu ne fraieriţi", "La Bucureşti, mergem la Bucureşti" şi "Nu credem până nu vedem", scandează aceştia.

Oamenii îşi continuă marşul spre Gară, unde studenţii vor pleca, la ora 22.00, cu trenul spre Capitală.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă seara, că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

''Folosesc termenul abrogare pentru că aşa este...Am văzut dezbatere inclusiv din acest punct de vedere, e termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală - abrogare, prorogare ca să nu intre în vigoare, ca să fiu cât se poate de clar'', a anunţat premierul.

Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut şi a auzit în aceste zile multe opinii - ale colegilor din partid, din coaliţie, din politică, ale oamenilor simpli. ''Am auzit vocea străzii'', a menţionat şeful Executivului.

''Nu vrea şi nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva'', a argumentat Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO