Eveniment

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale până luni dimineaţă. Ce zone sunt vizate

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de averse...

Autor: Gabriel Pecheanu

24.09.2023, 10:23 194

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale în şapte judeţe din vestul ţării. Atenţionarea este valabilă până luni dimineaţă.

„În judeţele Timiş, Arad, Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj şi zona de munte a judeţului Hunedoara vor fi averse torenţiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 40...50 l/mp şi izolat de peste 70 l/mp”, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben pentru Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Olteniei, unde vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55...70 km/h şi pe alocuri grindină şi vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 25...30 l/mp şi izolat de peste 40...50 l/mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO