Eveniment

Andrei Burz-Pînzaru, partener, liderul Deloitte Private în România: Am avut peste 100 de companii interesate să participe la programul Best Managed Companies Romania, din care am selectat 40

Andrei Burz-Pînzaru, partener, liderul Deloitte Private...

Autor: Răzvan Botea

18.01.2024, 20:35 124

Peste 100 de companii antreprenoriale româneşti din România s-au înscris în programul Best Managed Companies Romania, ediţia a doua, a spus Andrei Burz-Pînzaru, partener Deloitte şi liderul Deloitte Private în România. Din cele 100 de companii, 40 au fost selectate şi au parcurs programul.

Andrei Burz- Pînzaru a vorbit despre programul Deloitte Best Managed Companies Romania, ediţia a doua, la Gala cu acelaşi nume:

Am reuşit să derulăm în România Best Managed Companies, care este un program cu o istorie de 30 de ani la nivel global, în peste 45 de ţări şi care îşi propune să aducă în România bunele practici internaţionale în modul în care sunt organizate businessurile antreprenoriale.

Ne bucurăm că suntem la a doua ediţie, ceea ce înseamnă că avem un proiect de creare de comunitate care este în creştere. După ediţia de anul trecut, inovatoare, anul acesta avem un număr mai mare de participanţi şi parteneri ai programului. Este un program pe care Deloitte îl derulează în parteneriat, anul trecut, ca şi anul acesta, cu Banca Transilvania. Anul acesta am avut bucuria să ni se alăture încă doi parteneri de impact: Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Avem un program care continuă să crească. Dacă este să ne uităm în cifre, puteţi observa că programul este unul selectiv atât din punctul de vedere al onboarding-ului, cât şi ulterior. Am avut peste 100 de companii interesate de participare şi programul s-a derulat pentru 40 de firme cu capital local, care au participat la interviuri, la workshop-uri şi au trecut apoi în faza de certificare, doar o parte din acestea fiind certificate.

Procesul nu este unul de premiere comparativă. Nu comparăm participanţii la program, ci este mai degrabă un demers de certificare. Practic, punem un standard de bune practici internaţionale, care se aplică peste tot în lume şi dăm ocazia antreprenorilor locali, pe de o parte, de a vedea ce înseamnă practici internaţionale şi pentru a face un gap assessment: unde este standardul internaţional şi unde suntem noi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO