Eveniment

Andrei Benţea, Senior Business Developer, CTP Romania: "Avem în plan anul acesta construcţia a 240.000 de mp de depozite"

Andrei Benţea, Senior Business Developer, CTP Romania:...

Autor: Mirabela Tiron

22.04.2024, 19:08 186

Andrei Benţea, Senior Business Developer, CTP Romania, a spus că anul acesta compania are în plan construcţia a 240.000 de mp de depozite şi să proiecte sunt în Bucureşti şi alte mari oraşe din ţară.

"Noi avem în plan anul acesta, în pipeline, construcţia a 240.000 mp de depozite, mai avem o tranzacţie în curs dar până nu se finalizează nu pot dau amănunte. Devoltăm foarte mult în zona Bucureştiului, avem 5 depozite, dezvoltăm în zona de vest, care prin tradiţie este o zonă a logisticienilor. În parcul nostru de la km23 din Bolintin facem o hală de 200.000 mp, din care aproape jumătate este deja închiriată de un retailer. Construim extensia de 66.000 mp – parcul se va duce la  un total 900.000 mp, fiind cel mai mare din Europa Centrală şi de Est", a spus el în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi AutomotiveÎntre electrificare, nearshoring şi omnichannel.

În continuare CTP are proiecte la Braşov, la Sibiu, la Timişoara, la Arad, un nou parc pe care îl dezvoltă, potrivit lui. 

"Avem 3,5 milioane de mp de teren pe care putem dezvolta şi vedem un mare potenţial în zona de dezvoltare de parcuri industriale în România.

România este  a doua ţară ca portofoliu în grupul CTP, după Cehia. Şe finalul anului vom ajunge la 3,1 mil. mp de hale construite.

În Cehia avem 6 milioane de mp "

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO