Eveniment

Alexandru Reff, Deloitte România şi Moldova: Dincolo de performanţele şi impactul lor în economie, ceea ce ne impresionează pe toţi în interacţiunile cu antreprenorii este spiritul de leadership în care acţionează şi pe care îl insuflă echipelor lor

Alexandru Reff, Deloitte România şi Moldova: Dincolo de...

Autor: Răzvan Botea

18.01.2024, 20:16 127

„Dincolo de performanţele şi impactul lor în economie, ceea ce ne impresionează pe toţi în interacţiunile cu antreprenorii este spiritul de leadership în care acţionează şi pe care îl insuflă echipelor lor”, a spus Alexandru Reff, country managing partner la Deloitte România şi Moldova, în cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies Romania, ediţia a doua.

Ce a mai spus Alexandru Reff:

Această ediţie a fost un nou tur de forţă care arată amploarea acestei iniţiative şi forţa acestei comunităţi. Sigur că acest lucru se reflectă şi în numărul şi calitatea participanţilor la eveniment în această seară şi cu siguranţă calibrul reprezentanţilor din acest panel.

Îmi place să cred că Deloitte, prin programul coordonat de Andrei, Deloitte Private, face mai mult decât să faciliteze derularea acestei iniţiative. Cred că prin activitatea noastră de zi cu zi în acest segment al capitalului românesc ne împlinim vocaţia de a fi un pilon al infrastructurii de expertiză, încredere şi conectare, care este atât de importantă pentru buna funcţionare a lumii afacerilor, inclusiv a afacerilor antreprenoriale.

Aş vrea să exprim admiraţia noastră pentru antreprenoriat şi pentru antreprenori. Dincolo de performanţele şi impactul lor în economie, ceea ce ne impresionează pe toţi în interacţiunile cu antreprenorii este spiritul de leadership în care acţionează şi pe care îl insuflă echipelor lor. În entuziasmul, în pasiunea cu care se implică în afacerile lor şi în sensul superior pe care îl văd şi în satisfacţia pe care o resimt. Ne animă şi pe noi acest spirit.

Am avut o mare satisfacţie să vad nivelul absolut remarcabil al preocupărilor şi realizărilor pe care le putem contabiliza în foarte multe afaceri antreprenoriale, raportat la standardele exigente pe care programul le aduce.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO