Eveniment

Alexandrion Group şi Casa Aceves din Mexic au semnat un acord joint venture pentru a crea şi lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium

Alexandrion Group şi Casa Aceves din Mexic au semnat un...

Autor: Valeriu Dănilă

26.02.2024, 17:28 99

Alexandrion Group anunţă semnarea unui acord joint venture cu “Casa Aceves’’, un producător de tequila din Jalisco, principala zonă din Mexic în care se produce tequila. Cei doi lideri în producţia de băuturi alcoolice şi-au unit forţele pentru a crea şi lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium, acoperind ȋntreaga gamă, se arată într-un comunicat de presă emis de Alexandrion Group.

Alexandrion Group şi Casa Aceves vor deschide filiale prin intermediul cărora acest proiect comun va fi coordonat şi implementat. Alexandrion Group va distribui produsele la nivel global prin intermediul reţelei sale de hub-uri de business localizate în diferite ţări.

Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă în portofoliul Alexandrion Group, care va completa planurile de expansiune ale grupului. Echipa Alexandrion Group este entuziasmată să colaboreze cu echipa dinamică a fraţilor Aceves, care revoluţionează arta de a produce tequila. Fraţii Aceves sunt o nouă generaţie de “maestros tequileros’’ care continuă să creeze cea mai bună tequila din agave albastre, în cadrul prestigioasei “case Tequilera”. Datorita talentului şi experienţei celor trei, aici sunt create unele dintre cele mai bune şi renumite varietăţi de tequila, caracterizate prin textură netedă, gust bogat, intens şi complex, amintind de cele mai fine coniacuri şi whisky-uri single malt din lume.

Dr. Nawaf Salameh, Preşedintele Fondator al Grupului Alexandrion, a declarat: "Ne bucurăm să integrăm o nouă categorie de băuturi spirtoase în portofoliul nostru de branduri şi să pornim ȋn această călătorie alături de experţi precum cei de la Casa Aceves. Brandul lor reflectă pe deplin valorile noastre: respectul pentru tradiţie şi calitatea artizanală. Acest parteneriat marchează, de asemenea, un nou pas înainte în strategia noastră de expansiune globală, ce vizează diversificarea gamei de produse pentru a oferi o varietate mai mare de produse tuturor consumatorilor noştri."

Jose Aceves, CEO Casa Aceves, a declarat: "Suntem încântaţi să colaborăm cu Alexandrion Group, o companie care apreciază calitatea. Prin integrarea tequilei noastre originale în portofoliul lor global, ne dorim să informăm consumatorii cu privire la tequila autentică."

În ultimii ani, popularitatea tequilei a înregistrat o creştere semnificativă, captând atenţia consumatorilor din întreaga lume. Producătorii s-au concentrate pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate şi, astfel, această băutură mexicană cu o istorie bogată de peste patru secole a devenit un produs foarte căutat.

Pentru producţia de tequila, Casa Aceves foloseşte 100% agave albastre, cultivate în solul magic din Jalisco, bogat în minerale specific, care conferă produsului note încântătoare. Regiunea este cunoscută drept ‘’triunghiul de aur al tequilei’’, datorită acestor caracteristici.

“Alexandrion Group este entuziasmat de provocări şi oportunităţi noi, în special cele cu o tradiţie ȋndelungată, care oferă o calitate excepţională şi o hartă pentru viitor", a adăugat Dr. Salameh.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO