Eveniment

„A murit şi capra, nesimţiţilor!” Mesajul dur al unui general cu patru stele, după scandalul pensiilor militarilor

„A murit şi capra, nesimţiţilor!” Mesajul dur al...

Autor: Indira Crasnea

05.08.2017, 22:15 4920

Parada cu "pensiile incredibile ale unora", urmată de un "linşaj mediatic al generalilor" şi-a atins scopul, rezultatul fiind de felul "a murit şi capra nesimţiţilor...dar nu era cea grasă", a comentat pe pagina sa de Facebook, generalul (r) cu patru stele Ştefan Dănilă, fost şef al Armatei Române.

"Parada cu pensiile incredibile ale unora, urmată de un linşaj mediatic al generalilor, care trebuia să acopere nemulţumirile celor ce au reuşit să citească formidabilă lege a salarizării (Unice! In lume!), şi-a atins scopul.Soluţia găsită mulţumeşte pe mulţi: a murit şi capra, nesimţiţlor! Da, dar nu era cea grasă, ci una mai puţin râioasă. Care se va îngrăşa din salariile mărite fantastic. Dar apele s-au liniştit. Toată lumea e mulţumită! Capra frumoasă a rămas neatinsă, cea mai mică, care nu ştie încă dacă va fi râioasă, e bucuroasă că a prins o păşune mai sus, acolo unde a pus-o noul stăpân, iar vecinii invidioşi pe frumoasa capră îşi freacă mâinile bucuroşi: le-a ieşit! Tot a murit o capră! Sau, măcar au făcut-o de râs", a scris fostul şef al Statului Major General al Armatei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO