Eveniment

A dat peste cap radarul poliţiei, cu 2 copii în maşină şi fără centură. Ce viteză avea când a fost prins de poliţie

A dat peste cap radarul poliţiei, cu 2 copii în...

Autor: Andreea Tobias

21.08.2022, 14:59 1720

Şofer vitezoman, lăsat fără permis după ce a condus cu 243 km/oră, pe A1, unde limita de viteză este de 130 de km/oră. Bărbatul a fugit de poliţie, fiind prins după 16 kilometri. În maşină avea doi copii, neasiguraţi.

Poliţiştii au prins, duminică, un şofer în vârstă de 35 de ani, din localitatea Dobarca, judeţul Sibiu, conducând un autoturism pe autostrada A1, iar la km. 270, în zona localităţii Sălişte, pe sensul Deva - Sibiu, a fost înregistrat cu aparatul Trucam circulând cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricţie la 130 km/h.

Totodată, şoferul nu a respectat indicaţia şi semnalul poliţistului rutier de OPRIRE în trafic, reuşindu-se oprirea acestuia după o distanţă de aproximativ 16 km, informează Poliţia Sibiu.

Bărbatul nu purta centura de siguranţă şi transporta 2 minori fără scaun de copil sau înălţător.

Şoferului i s-a suspendat permisul pentru 150 de zile şi a fost amendat cu 3.480 lei.

De asemenea, şoferul a fost sancţionat contravenţional pentru neportul centurii de siguranţă şi transportarea minorilor fără dispozitive de siguranţă.

Testările şoferului privind conducerea sub influenţa alcoolului sub substanţelor psihoactive au indicat rezultate negative.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO