Eveniment

38 de vameşi şi poliţişti arestaţi în dosarul mitei de la vămile din Timiş au fost eliberaţi

Autor: Mediafax

08.05.2011, 10:09 238

Cei 38 de de vameşi şi poliţişti de frontieră arestaţi îndosarul mitei şi contrabandei de la vămile din judeţul Timiş aufost eliberaţi din arest, duminică dimineaţă, după ce instanţasupremă a decis definitiv că pot fi judecaţi în libertate,informează Mediafax.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, sâmbătă seară,recursul procurorilor anticorupţie împotriva deciziei Curţii deApel Timişoara de eliberare din arest a celor 38 de vameşi şipoliţişti de frontieră de la vămile din Timiş.

După judecarea recursului, cei 38 de vameşi şi poliţişti au fostduşi de la Bucureşti la Timişoara, fiind eliberaţi după ce laarestul Poliţiei Timiş a ajuns decizia instanţei supreme .Mandatele de arestare emise pe numele acestora au expiratduminică.

Curtea de Apel Timişoara a decis, vineri, eliberarea celor 38 depersoane arestate în dosarul mitei şi contrabandei de la vămile dinTimiş, însă aceştia au rămas în arest până la soluţiadefinitivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO