Eveniment

100 de mesaje pentru România. Andrei Pogonaru, proprietar Veranda Mall: Iubesc Romania pentru că mi-a acordat şansa de a mă afirma, de a dezvolta o afacere. Văd în această ţară ambiţie, perseverenţă şi optimism. Văd un popor cosmopolit, care înţelege şi tinde spre universalitate.

100 de mesaje pentru România. Andrei Pogonaru,...
01.12.2018, 14:00 131
Andrei Pogonaru, proprietar Veranda Mall
 
Sunt mândru să mă numar printre românii din generaţia mea care s-au întors în România după studii. Cât am fost plecat, am iubit România pentru că mi-a conferit o parte din identitatea mea. Această identitate mi-a permis o abordare unică. 
Decizia de a mă întoarce în ţară nu a fost uşoara, dar a fost o decizie bună. Iubesc Romania pentru că mi-a acordat şansa de a mă afirma, de a dezvolta o afacere. Văd în această ţară ambiţie, perseverenţă şi optimism. Văd un popor cosmopolit, care înţelege şi tinde spre universalitate. De 1 decembrie, sper să avem cât mai mulţi romani din diaspora care să vrea să-şi găsească drumul spre succes în România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO