Erate si precizari

Drept la replică

14.09.2023, 00:00 302

Ovidiu Wlassopol, membru neexecutiv al Consiliului Autori­tăţii de Supraveghere Financiară, face următoarele precizări în urma articolului „Cine este astăzi în boardul ASF: economişti fără experienţă directă în asigurări, piaţă de capital sau pensii private, un electrotehnician, un inginer politehnist, un licenţiat în ştiinţele comunicării la o facultate privată. Unul singur este profesor de finanţe la Facultatea de Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE Bucureşti”, publicat în ediţia de marţi, 12 septembrie 2023:

Având în vedere informaţiile apărute în articolele În loc să plece din cauza dezastrului Euroins, membrii boardului ASF se încălzesc să prindă noi mandate din Ziarul Financiar (12.09.2023), respectiv Cine este astăzi în boardul ASF …  din Business Magazin (11.09.2023), vă rugăm să publicaţi în regim de drept la replică următoarele precizări:

„Autorul a publicat cu rea-voinţă un lucru neadevărat şi a omis informaţii esenţiale despre studiile pe care le-am absolvit, fiind diseminată o informaţie care putea fi verificată cu uşurinţă pe site-ul ASF. În CV-ul publicat la profilul meu, este evidenţiat faptul că sunt specializat în drept financiar-bancar şi al asigurărilor. Totodată, în articole a fost menţionat, în mod eronat, că am terminat Ştiinţele Comunicării la o facultate privată, eu fiind absolvent al instituţiei de învăţământ superior de stat SNSPA.

Vă rog să publicaţi acest drept la replică deoarece informaţiile din articolele menţionate aduc atingere imaginii mele publice”.

Ovidiu Wlassopol, membru neexecutiv al Consiliului ASF.

Conform datelor transmise ulterior de dl. Wlassopol, el este absolvent şi licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, instituţie de învătământ de stat, în 2005, absolvent şi licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, instituţie de învăţământ privată, în 2012, absolvent şi licenţiat al unui Master în Drept Financiar Bancar şi al Asigurărilor la Universitatea Nicolae Titulescu, instituţie de învăţământ privată, în 2015. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO