Constructii & Imobiliare

Un nou pol de birouri? Portland Trust a cumpărat un teren de 16.000 mp lângă b-dul Bucureştii Noi

Real-estate

Florin Furdui, country manager Portland Trust

Florin Furdui, country manager Portland Trust

Autor: Bogdan Alecu

27.09.2018, 00:07 3479

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a achizi­ţio­nat un teren de 16.000 mp pe str. Jiului, aproape de b-dul Bu­cureştii Noi, într-o tranzacţie estimată la circa 5-6 mil. euro, potrivit calculelor ZF. Compania controlată de brita­ni­cul Robert Neale a fost prima care a mers în zona Expo­ziţiei pentru a dezvolta un proiect de birouri la începutul lui 2017, unde principalul chiriaş este ING, iar acum merge la o staţie de metrou distanţă pentru un nou proiect de office.

„Am achiziţionat terenul pentru a construi birouri. Avem în imediata vecinătate staţia de metrou Jiului, străzile şi bulevardele din zonă sunt modernizate şi avem acces rapid către centru şi către aeroport. Zona reprezintă o continuare naturală a polului de birouri din Expoziţiei care este lângă staţia de metrou 1 Mai“, a declarat Florin Furdui, country manager Portland Trust. Compania a fost fondată de britanicul Robert Neale, care este şi managing director al Portland Trust.

Lucrările la construcţia viitorului proiect vor demara în al doilea sau al treilea trimestru al anului viitor.

„Noi luăm în calcul dezvoltarea a două clădiri de birouri cu o suprafaţă totală închiriabilă de circa 45.000 - 50.000 mp de birouri cu spaţii comerciale la parter. Noi ne aşteptăm ca în următorii 3-5 ani zona să se dezvolte tot mai mult, având în vedere proiectele anunţate“, a subliniat Florin Furdui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO