Constructii & Imobiliare

Un dezvoltator imobiliar a vândut o treime din spaţiul comercial dintr-un proiect rezidenţial într-o tranzacţie de 1,3 mil. euro

Un dezvoltator imobiliar a vândut o treime din spaţiul...

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2020, 14:54 389

Dezvoltatorul Forty Management, companie care dezvoltă în acest moment patru proiecte imobiliare mixte, a vândut 30% din spaţiul comercial al Central District 4 Elemente de lângă parcul Titan către un fond de investiţii.

„Suntem în negocieri avansate pentru închirierea ultimilor 1.000 mp din zona comercială a Central District 4 Elemente şi avem un acord de principiu şi pentru vânzarea acestuia în funcţie de yieldul obţinut. Componentă rezidenţială formată din 194 de apartamente este deja sold-out“, a spus Ana Hogea, director de vânzări  Forty Management.

Valoarea ansamblului se ridică la 24 milioane de euro  – 20 milioane de euro partea rezidenţială, deja contractată şi 4 milioane de euro, partea comercială.

În februarie 2020, Forty Management a închiriat 500 mp din zona comerciala a proiectului în suprafaţă totală de 1.700 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO