Constructii & Imobiliare

O nouă tranzacţie pe piaţa de birouri: Coca-Cola HBC România, cel mai mare jucător de pe piaţa băuturilor răcori­toare, închiriază 4.500 mp de spaţii office în clădirea Globalworth Campus B. Contractul a fost semnat pe zece ani

O nouă tranzacţie pe piaţa de birouri: Coca-Cola HBC...

Autor: Cristina Bellu

26.06.2023, 10:58 5947

Coca-Cola HBC, cel mai mare jucător de pe piaţa băuturilor răcori­toare, urmează să îşi stabilească sediul în clădirea Globalworth Campus B începând cu primăvara anului 2024, după semnarea unui contract de închiriere pe zece ani, pentru 4.500 metri pătraţi de spaţii de birouri.

Noul parteneriat între Globalworth, liderul investitorilor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE) şi liderul pieţei de birouri din România, şi Coca-Cola HBC Romania (CCHBC), facilitat de JLL România, prevede şi servicii de amenajare care urmează a fi finalizate în conformitate cu stilul şi nevoile companiei înainte de instalarea în noul spaţiu de lucru.

“Această decizie se aliniază cu valorile şi misiunea noastră de a crea un impact pozitiv, nu doar prin investiţiile noastre, ci şi prin modul în care operăm ca afacere”, spune Jovan Radosavljevic, General Manager al Coca-Cola HBC România.

În prezent, birourile Coca-Cola HBC România  se află în clădirea de birouri Global City Business Park, de­ţi­nută de grecii de la Global Finance, unde ocupă circa 6.000 mp de spaţii office.

Relocarea sediului s-ar face astfel dintr-o zonă fără acces la metrou, într-o clădire am­plasată în imediata vecinătate a staţiei de metrou Pipera.

Noua linie de servicii de amenajare a Globalworth a atins recent 260,000 metri pătraţi de spaţii de birouri amenajate pentru chiriaşii săi, cu alti 30,000 metri pătraţi în curs de amenajare.

“Coca-Cola este un brand global emblematic şi amenajarea spaţiului pentru CCHBC va fi o experienţă provocatoare pentru colegii mei din divizia Workplaces care vor trebui să alinieze nu doar nevoile, dar şi elementele de design pentru a se potrivi cu vizualurile puternice caracteristice Coca-Cola, pe care toată lumea le cunoaşte atât de bine“, adaugă Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România.

Complexul Globalworth Campus este un proiect semnificativ de birouri din portofoliul Globalworth certificat BREEAM Excellent.

Proiectul include trei clădiri de birouri de clasa A care găzduiesc spaţii de birouri extinse, un centru de conferinţe care poate găzdui peste 1.200 de oameni, magazine de vânzare cu amănuntul şi diverse alte facilităţi ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp. Complexul găzduieşte sediul unor companii precum Amazon, Allianz, Unicredit Services, Dell, Stefanini, Carrefour, Mindspace, Garrett Advancing Motion, Universum, APS Romania, Lagardere, Delphi Diesel Systems, Chain IQ, Mazars, P4Cards, Hoist, Ademco, Emerson, Stradale, Starbucks, Arc Bakery.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO