Constructii & Imobiliare

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanţ de săli de fitness din România, controlat de fondul de investiţii Morphosis Capital, deschide prima unitate din Iaşi în proiectul mixt Palas Campus

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanţ de săli de...

Autor: Cristina Bellu

16.05.2023, 13:44 285

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanţ de săli de fitness din România, controlat de fondul de investiţii Morphosis Capital, inaugurează pe 14 iunie o unitate de 1.000 metri pătraţi în proiectul mixt office-retail Palas Campus, dezvoltat de grupul Iulius în Iaşi.

„Privim cu optimism către această oportunitate de expansiune într-un oraş important precum Iaşi, iar astfel ne consolidăm poziţia în zona de Est a României. (...) Cu siguranţă, în următoarea perioadă, reţeaua Stay Fit Gym va deschide şi alte centre de fitness & aerobic în parteneriat cu grupul Iulius”, spune Marius Preodişteanu, Founder & Head of Expansion Stay Fit Gym.

În prezent, reţeaua Stay Fit Gym numără 20 de unităţi, iar oficialii companiei spun că intenţionează să încheie anul cu aproximativ 30 de centre.

Palas Campus este o continuare a primului proiect mixed-use de regenerare urbană din România - Palas Iaşi - , din imediata vecinătate. Dezvoltat de compania Iulius, Palas Campus a fost inaugurat în aprilie 2023 şi a presupus o investiţie de peste 120 milioane de euro.

Aici şi-au stabilit sediul Amazon Development Center România, AMD, Cognizant, Expleo, HELLA România/ FORVIA, Microsoft, Visma Software România etc.

Palas Campus consolidează, astfel, polul regional de business din centrul Iaşului, care însumează peste 130.000 mp de birouri clasa A, în 8 clădiri şi peste 70 de companii găzduite, din domenii precum IT, automotive, banking, cu peste 14.000 de angajaţi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO