Constructii & Imobiliare

Side Grup, distribuitor de produse pentru curăţenie şi igienă, închiriază 6.000 mp în parcul logistic dezvoltat de polonezii de la MLP în vestul Capitalei

Side Grup, distribuitor de produse pentru curăţenie şi...

Autor: Cristina Bellu

20.11.2023, 10:53 141

Side Grup, principalul distribuitor de produse de curăţenie şi igienă din piaţa locală, a închiriat aproape 6.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi birouri în parcul MLP Bucharest West dezvoltat în vestul Capitalei de grupul polonez MLP.

“Construcţia unităţii, incluzând suprafata ocupata de noul nostru chiriaş, este aproape finalizata, fiind programată să fie gata de ocupare până la sfârşitul acestui an” spune Olga Melihov, Country Head Romania, MLP Group.

Din spaţiul total închiriat de distribuitor, 5.200 metri pătraţi vor fi dedicaţi operaţiunilor de depozitare, iar restul, de 380 de metri pătraţi, va găzdui birouri.

“Credem că acest spaţiu modern, cu facilităţi logistice complete şi care satisface cele mai înalte standarde din industrie, va sprijini implementarea strategiei noastre de creştere,” adaugă Ionut Dincă, General Manager, Side Grup.

Side Grup a fost asistată în tranzacţie de compania de consultanţă imobiliară iO Partners JLL Preffered Partener, potrivit datelor transmise luni de oficialii MLP Group.

MLP Bucharest West este un parc logistic şi industrial de clasă A situat pe şoseaua de centură în zona Chitila în partea de nord-vest a Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de 18,3 hectare, parcul va oferi 99.000 mp de depozit şi spaţiu de producţie industrială uşoară.

Ca parte a primei etape de dezvoltare, o unitate de 22.000 mp a fost livrată pentru ocupare în 2021 şi este închiriată integral. Faza a doua a fost lansată în mai 2023, asigurand aproximativ 16.000 mp de spaţiu nou până la sfârşitul anului 2023.

MLP Group îşi creşte operaţiunile în Polonia, Germania, Austria şi România, cu planuri de extindere a activitatii pe noi pieţe. În conformitate cu strategia sa de build & hold, MLP Group păstrează în portofoliu parcurile logistice finalizate şi le administreaza.

Compania deţine şi administrează un portofoliu de proprietăţi cu aproximativ 1,74 milioane mp de spaţiu închiriabil existent şi autorizat pentru construcţie.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO