Constructii & Imobiliare

Sibiul are capacităţi performanţe în toate sectoarele de producţie şi o forţă de muncă instruită şi competitivă

Sibiul are capacităţi performanţe în toate sectoarele...

Autor: Bogdan Alecu

06.04.2016, 15:58 610

CBRE România continuă proiectul analizei pieţei imobiliare din marile oraşe ale ţării şi prezintă un raport detaliat despre profilului economic şi social al oraşului Sibiu. 

Raportul CBRE analizează date şi cifre relevante despre piaţă imobiliară locală şi potenţialul forţei de muncă şi oferă o perspectivă amplă a contextului economic al zonei, potenţiali clienţi locali şi oportunităţi de afaceri din Sibiu.

Sibiul este unul din oraşele importante ale României, situat în centrul ţării, ceea ce-i conferă conexiuni foarte bune cu rutele de transport paneuropene. Oraşul a fost desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2007, fapt care a contribuit la atragerea unui mare număr de investitori străini.

Piaţă forţei de muncă din Sibiu înregistrează o dinamică apreciabilă, în special prin prezenţa din ce în ce mai consistenţă a companiilor de IT&C; peste 25.000 de studenţi sunt înscrişi la cele 5 universităţi din oraş, în care există şi un mare număr de vorbitori de limbi străine, în special germană, relevă studiul CBRE.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO