Constructii & Imobiliare

Proprietarii Expo Market Doraly investesc 6 mil. euro în extinderea parcului comercial cu un nou proiect denumit Doraly Retail Park. Retailerul de mobilă JYSK este primul chiriaş

Proprietarii Expo Market Doraly investesc 6 mil. euro în...

Autor: Cristina Bellu

03.10.2019, 13:41 767

Expo Market Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în produse alimentare si pentru casă din România, situat în comuna Afumaţi (jud. Ilfov), se extinde cu un nou proiect denumit Doraly Retail Park, care acoperă o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii estimată la 6 mil. euro.

“Doraly şi-a adaptat în permanenţă strategia de dezvoltare de-a lungul anilor, pentru a putea răspunde nevoilor în continuă schimbare. Am pornit de la un concept angro, iar în ultimii ani ne-am extins către segmentul de comerţ de tip Cash&Carry şi e-commerce prin lansarea platformei doraly.ro. Doraly Retail Park este următorul proiect, cu investiţii estimate la circa 6 milioane euro, proiect prin care vrem să fim mai aproape de consumatorul final”, explică Gheorghe Iaciu, fondatorul businessului.

Primul chiriaş al noului proiect dezvoltat de proprietarii Doraly este retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK, cu afaceri de peste 100 mil. euro în România, şi care ajunge astfel la o reţea de 78 de magazine pe plan local.

“JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă şi în această toamnă, cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumaţi va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei şi cel de-al 78-lea magazin JYSK din ţară”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO