Constructii & Imobiliare

Producătorul de pavele Symmetrica se apropie de 20 mil. euro. „Am avut un avans peste aşteptări“

Sebas­tian Bobu, director executiv al Symmetrica

Sebas­tian Bobu, director executiv al Symmetrica

Autor: Corina Mirea

10.03.2016, 00:06 661
Producătorul sucevean de pavele şi borduri Symmetrica, con­trolat de Florentina-Mihaela Stanciu şi Florin-Cristinel Stan­ciu, a „bifat“ anul trecut afa­ceri cu 17% mai mari ca în 2014.
 
Astfel, Symmetrica a ajuns la 87 de milioane de lei (19,5 milioane de euro), potrivit infor­ma­ţiilor făcute pu­blice de com­panie. Creşterea a fost de trei ori mai mare decât ni­velul bugetat ini­ţial de suceveni pentru anul trecut.
 
„Evoluţia pozitivă a sectorului construcţiilor, investiţiile realizate şi strategia adoptată anul anterior au dus la un avans peste aşteptări. Dacă la începutul lui 2015 mizam pe o creştere cu circa 5% a busin­es­sului, la finele anului am realizat un avans de 17%“, a spus Sebas­tian Bobu, director executiv al Sym­metrica.
 
Compania Symmetrica a fost înfiinţată în 1994 şi deţine cinci fabrici, în Suceava, Iaşi, Giurgiu, Braşov şi în localitatea Cociu din Bistriţa-Nă­săud (unde anul trecut compania a investit 1,5 milioane de euro pentru a construi o nouă linie de producţie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO