Business Construct

Pavelele şi bordurile Symmetrica, „în grafic“ după primele 8 luni

17 mil. euro este cifra de afaceri estimată în acest an de compania din Suceava.

17 mil. euro este cifra de afaceri estimată în acest an de compania din Suceava.

Autor: Ioan Dornescu

15.09.2015, 00:05 496
Producătorul sucevean de pavele şi borduri Symmetrica, controlat de Flo­rentina-Mihaela Stanciu şi Florin - Cristinel Stanciu, a înregistrat o creştere de 5% a vânzărilor în primele opt luni din 2015, avans pe care se aşteaptă să îl conserve la nivelul întregului an. Evoluţia pozitivă este susţinută în continuare de segmentul rezidenţial şi de lucrările private, în contextul în care proiecte finanţate din bani publici bat pasul pe loc.
 
Cele mai importante momente ale acestui an pentru Symmetrica au fost marcate de un proces de rebranding, lansarea a două colecţii noi şi inaugurarea unei linii de producţie în cadrul fabricii din Cociu, Bistriţa-Năsăud.
 
„În ceea ce priveşte cifra de afaceri aferentă primelor 8 luni, valoarea acesteia a crescut cu 5% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. De asemenea, volumul produselor livrate până în acest moment a depăşit un milion de metri“, a declarat directorul executiv al companiei Sebastian Bobu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO