Constructii & Imobiliare

Primul pas a fost făcut, urmează maratonul: CNAIR începe licitaţia pentru studiul de fezabilitate pentru drumul expres Craiova - Târgu Jiu

CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziţii publice SICAP documentaţia pentru contractul destinat elaborării studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic de execuţie, documente necesare construirii drumului expres Craiova – Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 3 mai, dar, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20 iunie.

Potrivit legii, CNAIR are obligaţia să raspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesaţi de participarea la procedură şi după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste raspunsuri.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi a legislaţiei în materia achiziţiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanţării depus la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

 

Etichete: CNAIR,LICITAŢIE,

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.