Constructii & Imobiliare

Palatul copiilor din Arad scos la vanzare pentru 2,5 milioane de euro

Palatul copiilor din Arad scos la vanzare pentru 2,5...

Autor: Cristina Bellu

09.08.2017, 10:10 327

Edificiul Palatul copiilor din Arad, intrat în portofoliul brokerului imobiliar RE/MAX, a fost scos la vânzare pentru 2,5 milioane de euro, reprezentanţii companiei imobiliare estimând că tranzacţia se va finaliza în aproximativ doi ani.

„Ne aşteptăm ca potenţialii cumpărători să vină din zona investitorilor privaţi, de anvergură, care să ȋşi dorească randamente medii la ȋnchiriere de 7-8% pe an. De asemenea, mai avem ȋn vedere utilizatorii privaţi cu activitate ȋn educaţie, sănătate, ȋn domeniul financiar-bancar sau hotelier. O altă variantă, mai puţin probabilă, totuşi, este aceea a instituţiilor publice”, spune Beatrice Cioflică, Broker/Owner al RE/MAX Gold din Arad.

Potrivit RE/MAX, ȋn ceea ce priveşte destinaţia, proprietatea ar fi potrivită pentru un hotel sau un restaurant, centru de ȋnvăţare, locuinţe sau spaţii de birouri.

Edificiul este amplasat pe o suprafaţă de 2.495 metri pătraţi, dispune de o suprafaţă utilă de 2.220 metri pătraţi şi este format din 37 camere.

“Deşi vorbim, bineȋnţeles, despre o nişă, piaţa proprietăţilor premium se află ȋntr-o continuă dezvoltare de cȃţiva ani, ȋn special datorită numărului mare de retrocedări. De asemenea, a fost unul dintre segmentele cele mai puţin afectate de criza imobiliară, preţurile aici rămȃnȃnd constante”,  a explicat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX Romȃnia.

Biroul RE/MAX Gold din Arad nu se află la prima tranzacţie de anvergură, avȃnd pȃnă acum ȋn portofoliu şi fosta Şcoală Populară de Artă sau imobilul ȋn care a funcţionat Bancorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO