Constructii & Imobiliare

„Nevoia de locuinţe moderne este foarte mare, ceea ce nu poate duce decât la creştere“

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution: Exportul reprezintă şi va reprezenta o prioritate, însă suntem conştienţi că rezultatele apar în timp, cu paşi mici.

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution: Exportul reprezintă şi va reprezenta o prioritate, însă suntem conştienţi că rezultatele apar în timp, cu paşi mici.

Autor: Andreea Neferu

14.05.2015, 00:06 319
Dan Mircescu, omul de afaceri care controlează producătorul şi importatorul de sisteme pentru acoperişuri Final Distribution, spune că mizează pe o creştere de 10% a cifrei de afaceri anul acesta, până la 5,5 milioane de euro, în contextul unei reveniri a pieţei construcţiilor datorită relansării sectorului imobiliar şi a creditării.
 
„Anul a debutat bine, vremea bună şi stabilitatea economică creând premisele de creştere. Pe de altă parte, nevoia de spaţiu locativ modern este foarte mare, ceea ce nu poate duce decât la creştere“, spune Mircescu.
 
Compania Final Distribution a reuşit să-şi majoreze vânzările cu 25% în primele patru luni ale anului, însă antreprenorul spune că deo­camdată este prematur să estimeze că acest avans se va menţine pe tot parcursul anului. „Anul 2015 va fi cu siguranţă un an dificil. Chiar dacă începutul anului a adus optimism, preferăm să fim rezervaţi atât din cauza faptului că piaţa încă îşi caută direcţia, fiind departe de maturitate, cât şi din cauza noilor schimbări din piaţă alături de anunţatele modificări ale Codului fiscal“, afirmă omul de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO