Constructii & Imobiliare

LSD Group, companie românească de construcţii şi amenajări, semnează cu Globalworth pentru 1.200 mp de spaţii de birouri în proiectul Globalworth Plaza din Pipera

LSD Group, companie românească de construcţii şi...

Autor: Cristina Bellu

21.11.2023, 12:18 309

Compania locală de construcţii şi amenajări LSD Group a semnat cu Globalworth, principalul investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE), pentru închirierea pe o perioadă de şase ani a 1.200 de metri pătraţi de spaţii de birouri în clădirea Globalworth Plaza din Capitală.

“Această mutare reprezintă un pas semnificativ în strategia de expansiune multinaţională, reflectând dezvoltarea companiei atât în România, prin investiţiile multiple din ultimii ani, cât şi global, prin operaţiunile internaţionale estimate să contribuie cu peste 30% la veniturile noastre până în 2024”, spune Bogdan Haiduc, CEO al LSD Group.

Globalworth Plaza este al treilea cel mai înalt turn situat în proiectul Central Business District, iar printre chiriaşi se numără Anima, Cegedim, AC Nielsen, Coface Romania, Patria Bank, Printec, Brinks, Gothaer, GTS, Dover Business Services Europe, Teilor şi CCC.

Clădirea a fost complet renovată în 2017 şi are acreditarea BREEAM Excellent.

“Noul sediu al companiei LSD Group va fi situat în cea mai dinamică zonă de afaceri din Bucureşti, Globalworth District, şi va oferi angajaţilor săi un mix ideal de spaţii de lucru şi de relaxare", adaugă Costin Barbu, Senior Leasing Manager la Globalworth România.

Businessul LSD Group este prezent în nouă ţări din regiune, lucru care a permis finalizarea a peste 175.000 mp de amenajări în 250 de proiecte. În portofoliul de clienţi se regăsesc Bursa de Valori Bucureşti, Burger King, Guerlain, HTEC, Kaufland, KFC, LPP, Metro, Montblanc, Pepco, Popeyes, Profi, Starbucks şi Wittchen. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO