Constructii & Imobiliare

Importatorul bomboanelor Toffifee şi al şampaniei Dom Perignon ridică trei proiecte rezidenţiale de circa 20 mil. euro

Importatorul bomboanelor Toffifee şi al şampaniei Dom...

Autor: Andreea Neferu

21.10.2015, 17:03 1860

Dezvoltatorul imobiliar DeSilva Properties, parte a grupului De Silva, controlat de Virgil Călina, ridică trei proiecte rezidenţiale în România, care ar urma să fie prezentate în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care va avea loc începând de mâine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Investiţia în cele trei ansambluri se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF pe baza informaţiilor prezentate de reprezentanţii tIMOn.

DeSilva va investi circa 7,5 milioane de euro în proiectul Lakeside Residences, dezvoltat în Bucureşti pe malul lacului Băneasa, precum şi zece milioane de euro într-un proiect de apartamente de vacanţă în Mamaia, potrivit datelor prezentate de reprezentanţii tIMOn. De asemenea, compania mai are în plan să dezvolte la Predeal tot un proiect de apartamente de vacanţă, al cărui buget investiţional nu a fost precizat.

Printre proiectele dezvoltate până acum de DeSilva se numără şi hotelul Ramada North din Bucureşti, precum şi ansamblurile Park Residence din zona de nord a Bucureştiului şi Predeal. DeSilva a mai cumpărat la începutul acestui an vila RA-APPS în care locuia familia Geoană.

DeSilva Properties face parte din grupul De Silva, care se ocupă şi cu importul şi distribuţia de produse alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice, printe care Toffifee, Merci, Dom perignon, Moet & Chandon, Perrier sau Vittel.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO