Constructii & Imobiliare

Geanina Ungureanu, Senior Asset & Leasing Manager, IMMOFINANZ Romania: Există retaileri care s-au retras în pandemie, dar şi alţii care au profitat şi au intrat destul de agresiv pe toate unităţile disponibile de pe piaţă

Conferinţa ZF Malluri & Centre Comerciale'21

Geanina Ungureanu, Senior Asset & Leasing Manager,...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2021, 12:03 133

Există retaileri care nu au rezistat şi s-au retras în pandemie, dar şi alţii care au profitat şi au intrat destul de agresiv pe toate spaţiile disponibile de pe piaţă, precum conceptele multibrand, magazine din zona de beauty&health, IT&C sau conceptele de discount, a declarat Geanina Ungureanu, Senior Asset & Leasing Manager, IMMOFINANZ Romania, la Conferinţa ZF Malluri & Centre Comerciale'21.

”Contractele nu s-au schimbat anul trecut, între retaileri şi proprietar. Te uiţi poate mai atent la clauzele de forţă majoră, dar oricum acel contract poate fi renegociat. Am fost puţin şocaţi 1-2-3 luni anul trecut, dar apoi ne-am revenit. Am căutat soluţii în cifre, în calcule, emoţii, apoi piaţa s-a aşezat şi am continuat să funcţionăm, cu restricţiile de rigoare. Am avut chiriaşi care au crescut în pandemie, s-au extins. De exemplu conceptele multibrand. Şi pe sport şi pe fashion, discounterii, zona de beauty&health, IT&C.  Conceptele de discount au rezistat foarte bine la criză”.

Ce a mai spus Geanina Ungureanu:

Avem un proiect pilot în Austria, în care se contruieşte rezidenţial deasupra unui proiect de office. Depinde mult de zonă. Dar este un concept la care se gândesc toţi, să integreze retail, office şi rezidenţial. Cred că un astfel de proiect ar putea veni şi în România la un moment dat.

Avem investiţii planificate pe zona de office, continuăm reamenajările pe retail, la Constanţa, Piteşti. Ne uităm şi spre oraşe noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO