Constructii & Imobiliare

Forty Management a vândut toate apartamentele dezvoltate în zona Titan din Capitală, cu şapte luni înainte de finalizarea proiectului. “Vom demara şi construcţia unui proiect mixt cu 1.000 mp de birouri şi 33 de apartamente”

Forty Management a vândut toate apartamentele dezvoltate...

Autor: Cristina Bellu

03.02.2020, 10:48 1427

Forty Management anunţă vânzarea în totalitate a apartamentelor incluse în proiectul rezidenţial Central District 4 Elemente dezvoltat de companie  în zona Titan, din Capitală, şi demararea în luna următoare a unui proiect mixt cu 1.000 metri pătraţi de birouri şi 33 de apartamente amplasat în zona centrala a Bucureştiului.

Central District 4 Elemente cuprinde 204 apartamente şi 1.500 metri pătraţi de zonă comercială, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an după o investiţie de 22 mil. euro, potrivit datelor transmise de companie.

„Am estimat la finalul anului trecut că vom finaliza vânzările la începutul acestui an şi  mă bucur că am reuşit să obţinem o asemenea performanţă. (…)  Vom demara şi construcţia Central District Viitorului134, un proiect boutique mixt, cu 1.000 metri pătraţi de birouri şi 33 de apartamente, contractat deja in proportie de 70%, şi lucrăm la conceptele finale pentru inca două proiecte în zona de Nord a Bucureştiului”, explică Lucian Azoiţei, CEO Forty Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO