Constructii & Imobiliare

Fondatorul Urgent Curier, la un pas să preia o clădire de birouri în Floreasca rămasă din imperiul imobiliar al lui Patriciu

Clă­direa Flo­reasca 2 Bu­siness Center este amplasată pe strada Banu Anto­nache 40-44

Clă­direa Flo­reasca 2 Bu­siness Center este amplasată pe strada Banu Anto­nache 40-44

Autor: Cristina Rosca

07.03.2016, 00:06 2096

Sebastian Bă­lă­şescu, unul dintre fondatorii firmei Urgent Curier care a fuzionat acum mai bine de un an cu Cargus  se află în discuţii avan­sate de preluare a unei clădiri de birouri din zona Floreasca, po­trivit surselor din piaţă. Clă­direa Flo­reasca 2 Bu­siness Center din strada Banu Anto­nache 40-44 a fost deţinută de omul de afaceri Dinu Patriciu, iar după decesul acestuia a intrat în portofoliul Adval Asset Mana­gement.

Antreprenorul Sebastian Bă­lă­şescu ar putea plăti circa 10 mi­lioane de euro pentru clădirea construită în 2006, care are printre chiriaşi compania de consultanţă imobiliară Dtz, grupul BNP Paribas şi restaurantul Madame Pogany la parter.

Până la transmiterea acestei ştiri, antreprenorul Sebastian Bălă­şescu nu a putut fi contactat, iar Adval Asset Management nu a răspuns solicitării ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO