Constructii & Imobiliare

Mii de corporatişti vor numi nordul Bucureştiului a doua casă după ce vor fi finalizate proiectele de 700 de mil. euro

Clădirile de birouri care se află în prezent în lucru în Floreasca-Pipera ar urma să aducă în piaţă peste 290.000 de metri pătraţi, echivalentul a circa 13% din stocul total de birouri funcţional în Bucureşti.

25.10.2015, 00:30 5542

În zona Floreasca - Pipera din Capitală se află în lucru proiecte de birouri de circa 400 mil. euro, însă în acelaşi timp zona Orhideea vine puternic din spate, proiecte estimate de ZF la circa 250 de milioane de euro fiind în prezent în lucru sau planificate în această parte a oraşului.

Zona calea Floreasca - Barbu Văcărescu - Pipera a devenit în ultimii ani polul clădirilor de birouri din Bucureşti, aducând aminte din ce în ce mai mult de cartierele de business din marile oraşe vest-europene, însă în acelaşi timp şi partea de centru-vest a oraşului, în special zona Orhideea-Pasajul Basarab-Politehnica, „vine din urmă“ şi a început să se bată cot la cot cu nordul Capitalei la capitolul atractivitate pentru investitorii în birouri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO