Constructii & Imobiliare

Divizia de inginerie Porsche în România a semnat pentru 2.100 mp de birouri în proiectul mixt Iulius Town din Timişoara, unde vor lucra 50 de specialişti. “Pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajaţi”

Divizia de inginerie Porsche în România a semnat pentru...

Autor: Cristina Bellu

15.11.2021, 15:13 4608

Porsche Engineering România, companie care dezvoltă software pentru e-mobilitate, conducere automată şi inteligenţă artificială, a semnat cu Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, pentru 2.100 metri pătraţi de birouri în clădirea United Business Center (UBC) 0 din cadrul proiectului mixt Iulius Town Timişoara.

United Business Center 0, cea de-a patra clădire office din proiect, se află în faza de construcţie şi urmează să fie inaugurată în T2/2022.  Clădirea va avea o suprafaţă de 30.000 mp, desfăşurată pe 17 niveluri, cu funcţiuni mixte, de office, retail, săli de conferinţe şi hub medical, adaptate în funcţie de dinamica pieţei.

“De anul viitor, aproximativ 50 de specialişti vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafaţă de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajaţi, specializaţi în domeniul dezvoltării şi testării de software”, spun reprezentanţii companiei.

Porsche Engineering România este o subsidiară deţinută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH şi este complet integrată în reţeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajaţi pe tot globul, în Germania, Republica Cehă, România, Italia şi China.

United Business Center Timişoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, Iulius Town. Cu trei clădiri de birouri premium, a căror suprafaţă totală este de 50.000 mp închiriabili, UBC Timişoara reprezintă o comunitate de business cu peste 30 de companii multinaţionale şi mai mult de 5.000 de angajaţi, formată în decurs de doar trei ani.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO