Constructii & Imobiliare

Complexul rezidenţial Core Timpuri Noi, dezvoltat de Prima Development Group, va include până la 25 de staţii de încărcare pentru automobile electrice pentru proprietarii apartamentelor

Complexul rezidenţial Core Timpuri Noi, dezvoltat de...

Autor: Roxana Rosu

02.06.2021, 10:03 3475

Complexul rezidenţial Core Timpuri Noi, dezvoltat de Prima Development Group, va include şi o reţea de până la 25 de staţii de încărcare pentru automobile electrice pentru proprietarii apartamentelor.

Puterea de încărcare de 22kW asigură o încărcare completă în aproximativ 3 ore şi va fi disponibilă fiecărui rezident ce doreşte să achiziţioneze echiparea locului de parcare cu acest sistem.

Proiectul este situat în apropierea noului centru de business Timpuri Noi, şi are apartamente tip studio dublu, de 2, 3 şi 4 camere.

„Trăim într-o eră în care sistemele inteligente ar trebui să facă parte din standardul oricărei locuinţe noi. Viitorul este electric, credem asta cu tărie şi este o direcţie pe care am adoptat-o, anticipând totodată o nevoie tot mai mare pe care o vor avea clienţii noştri. Ca dezvoltatori am prevăzut că numărul de maşini electrice este într-o continuă creştere, iar infrastructura electrică disponibilă pentru încărcarea acestui tip de maşini va reprezenta o problemă reală. În viitor, considerăm că deţinerea unui apartament ce oferă un loc de parcare echipat cu o staţie de încărcare electrică îi va creşte valoarea, tocmai prin prisma disponibilităţii limitate”, a declarat Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO