Constructii & Imobiliare

Colliers International preia serviciile de property management pentru proiectul de birouri The Landmark, deţinut de Piraeus Bank

Colliers International preia serviciile de property...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2017, 10:40 357

Colliers International va asigura servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrală a Capitalei, deţinut de Piraeus Bank, compania de consultanţă imobiliară ajungând la un portofoliu administrat de peste 320.000 mp închiriabili.

The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un cunoscut pol de birouri din Bucureşti, Central Business District, între staţiile de metrou Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei.  Suprafaţa închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la aproximativ 22.000 mp, desfăşurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri şi oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut şi acum găzduieşte patru chiriaşi - GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafaţa totală a clădirilor.

„Compania Colliers International se află în plin proces de extindere şi consolidare a portofoliului administrat, mai ales în ceea ce priveşte segmentul de birouri, iar preluarea administrării The Landmark reprezintă un pas important în această direcţie, astfel încât în momentul de faţă avem un portofoliu total de peste 320.000 mp. De asemenea, în calitate de Property Manager, ne propunem să optimizăm performanţele proiectului care este deja valoros din punct de vedere al locaţiei, conceptului şi chiriaşilor”, a declarat Ştefania Baldovinescu, Senior Partner şi Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower şi Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Braşov şi Ştefan cel Mare Building, precum şi trei parcuri industriale în Timişoara, Braşov şi Arad.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO