Constructii & Imobiliare

Bărbuţ, AdePlast: Investiţiile din piaţă au fost mărunte anul acesta şi nu am avut deloc predictabilitate

Marcel Bărbuţ

Marcel Bărbuţ

Autor: Andreea Neferu

23.12.2014, 00:06 207
Producătorul de materiale de construcţii AdePlast, controlat de omul de afaceri Marcel Bărbuţ, estimează că va încheia anul 2014 cu o cifră de afaceri de 299 de milioane de lei (aproximativ 67 de milioane de euro), în creştere cu 19% faţă de anul anterior.
 
„Am avut un an incredibil de bun pentru climatul economic general în care ne-am desfăşurat activitatea (…). Dar asta nu înseamnă că a fost un an uşor. Este posibil să fi fost cel mai tumultuos şi mai ciudat an din istoria noastră. Piaţa a înregistrat suişuri şi coborâşuri neregulate pe tot parcursul anului, nu am avut deloc predictabilitate, iar investiţiile au fost mărunte“, a spus Bărbuţ. Compania a reuşit să realizeze exporturi de peste 13 mil. lei (3 milioane de euro), în creştere cu peste 50% faţă de anul anterior.
 
Pentru anul 2015, omul de afaceri se aşteaptă la noi provocări. „Ne aşteaptă un an la fel de complicat. Dar ne-am obişnuit. Ştim ce avem de făcut, strategia e pregătită şi vom intra urgent în 2015 cu toate motoarele turate“, a afirmat Bărbuţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO