Caută doar în titlu
Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Clifford Chance Badea au asistat fondul de investiţii AEW la vânzarea portofoliului din România către Morgan Stanley şi Indotek Group

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, a acordat asistenţă fondului francez de investiţii AEW în legătură cu vânzarea portofoliului său de active din România către divizia de investiţii imobiliare a Morgan Stanley în asociere cu un grup de investitori din Israel  reprezentaţi de David Hay, şi către Indotek Group, unul dintre cele mai mari grupuri de investiţii imobiliare din Ungaria.

Tranzacţia a vizat clădirea de birouri America House achiziţionată de către Morgan Stanley alături de grupul de investitori din Israel, şi Promenada Mall Târgu Mureş achiziţionată de Indotek Group.

Mandatul de vânzare a fost coordonat de o echipă formată din Nadia Badea, partener şi coordonator al practicii M&A, Andreea Şişman, counsel în practica de Banking & Finance, Mihai Măcelaru - counsel în practica M&A, Radu Costin, avocat senior pe aspecte de M&A, Mădălina Mailat şi Bogdan Micu - avocaţi.

Echipa a acordat asistenţă pe parcursul întregului proces, de la etapa de due diligence, la structurarea tranzacţiei, negocierea şi redactarea documentaţiei aferente.

„Continuăm să ne implicăm în tranzacţii cu impact semnificativ pe piaţă, de data aceasta asistând simultan în două tranzacţii care au adus la masa negocierilor doi giganţi financiari şi unii dintre cei mai activi investitori în domeniul imobiliar din regiune”, spune Andreea Şişman, counsel în cadrul practicii Banking & Finance a Clifford Chance Badea.

La nivel global, AEW este unul dintre cei mai mari manageri de investiţii imobiliare din lume, fiind controlat de grupul financiar francez Natixis. Investitorul a intrat în România în 2007, prin preluarea America House de la Globe Trade Center, iar câteva luni mai târziu, prelua proiectul Promenada Mall Târgu Mureş de la BelRom.
 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.