Constructii & Imobiliare

Americanii de la EPAM Systems au semnat pentru 1.100 de metri pătraţi de birouri în proiectul Crystal Tower din Capitală, deţinut de dezvoltatorul imobiliar ceh PPF Real Estate

Americanii de la EPAM Systems au semnat pentru 1.100 de...

Autor: Cristina Bellu

07.10.2021, 15:36 299

PPF Real Estate, dezvoltator şi investitor din Republica Cehă, cu active imobiliare ce depăşesc 2,4 miliarde de euro la nivel global, a semnat cu EPAM Systems, producător de software de business, un contract de închiriere pentru 1.100 de metri pătraţi de birouri în proiectul Crystal Tower din Capitală, care devine astfel primul sediu din România al multinaţionalei americane.

Totodată, agenţia de publicitate şi media Havas se va reloca în aceeaşi clădire, unde a închiriat 600 de metri pătraţi.

Situat în zona centrală de business din Bucureşti, Crystal Tower deţine o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 16.000 metri pătraţi. La începutul acestui an, multinaţionale precum Reckit Benkiser, Editec sau Ceetrus au semnat contracte de închiriere pentru 4.000 de metri pătraţi.

Parte a Grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în 2016, cu o primă investiţie imobiliară pe piaţa de birouri clasa A, Metropolis Center, urmată în 2018 de achiziţia Crystal Tower.

PPF Real Estate operează cu un portofoliu de 25 de proiecte la nivel global, iar valoarea activelor administrate depăşeşte 2,4 miliarde de euro.

Compania îşi desfăşoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România şi SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor pieţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO