Companii

ZF Health & Pharma 2023: Între performanţă şi supravieţuire în sănătate, 25-26 septembrie. Peste 40 de speakeri din domeniul farma şi medical dezbat astăzi şi mâine cele mai importante teme din sănătate. Care sunt cele mai fierbinţi subiecte care vor fi discutate?

ZF Health & Pharma 2023: Între performanţă şi...

Autor: Mirabela Tiron

24.09.2023, 20:52 131

Peste 40 de speakeri din domeniul farma şi medical vor dezbate astăzi şi mâine cele mai importante teme din sănătate, în cadrul summitului ZF Health & Pharma 2023: Între performanţă şi supravieţuire în sănătate, un eveniment ce reuneşte reprezen­tanţi ai autorităţilor, şefi ai celor mai mari fabrici de medica­mente, consultanţi, fondatori de spitale şi clinici private.

Cum arată în cifre piaţa de medicamente şi care sunt principalele provocări cu care se confruntă actorii din domeniu? Care sunt nevoile actuale din fabricile locale şi cum poate fi susţinută această industrie? Cum a evoluat piaţa farmaciilor şi ce tranzacţii au mişcat sectorul? Acestea sunt doar câteva din în­tre­bările la care vor răspunde speakerii în prima zi a evenimen­tului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO