Companii

World Class preia Le Club din Satul francez, deţinut de Primăria Capitalei, şi investeşte 500.000 de euro

World Class preia Le Club din Satul francez, deţinut de...

Autor: Corina Mirea

08.12.2015, 15:27 2843

Reţeaua de centre de fitness World Class România mai deschide un club de fitness în luna martie a anului viitor, după o investiţie de jumătate de milion de euro. Noul club va fi lansat sub conceptul de lux al reţelei W, în cartierul Primăverii din Capitală. Clubul va fi al doilea de pe segmentul premium deschis de World Class în România şi va fi poziţionat aproape de primul astfel de centru deschis în vară în zona Charles de Gaulle.

“Cluburile W by World Class vin unul în completarea celuilalt, îmbinând serviciile de sport, de relaxare şi wellness, iar facilităţile oferite se axează pe un mix de servicii personalizate. Pentru ambele cluburi targetăm audienţa din partea de nord a oraşului”, explică Mikael Fredholm, cel care conduce businessul World Class în România.

Pentru a-şi extinde reţeaua, World Class a apelat din nou la achiziţii, preluând centrul Le Club, ajungând astfel la un număr total de 19 unităţi de sport pe plan local. În 2015, World Class a deschis opt noi centre de fitness, una dintre cele mai recente unităţi fiind lansată sub brandul World Class după achiziţia unui alt club de fitness, în zona Pipera din Capitală. Clubul de fitness deschis sub brandul W se întinde pe o suprafaţă de peste 4.600 de metri pătraţi. Anul trecut, World Class, lanţ de fitness deţinut de fondul polonez Resource Partners, a avut afaceri de peste 42 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO