Companii

World Class din hotelul JW Marriott s-a extins cu 200 mp, în urma unei investiţii de 110.000 euro

Autor: Mirabela Tiron

21.12.2011, 11:41 247

Centrul de fitness World Class din hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală a fost extins cu 200 de metri pătraţi, ajungând la 2.500 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 110.000 euro realizate de complexul The Grand.

În cadrul centrului a fost lansat un nou studio de cycling cu peste 30 de biciclete şi s-a extins sala de fitness.

Pentru anul 2012 este în desfăşurare un proiect de upgradare a echipamentului de fitness şi de antrenament funcţional, potrivit oficialilor companiei.

Clubul oferă servicii de fitness - gym/cardio, aerobic/cycling, piscină, jacuzzi, saună umedă şi uscată, squash şi servicii de spa.

"Piaţa de profil se dezvoltă într-un ritm destul de alert, iar concurenţa este din ce în ce mai puternică. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziţia de lider în România", a spus Mihai Popa, managerul clubului World Class Academy.

Clienţii sunt cu precădere oameni de afaceri, persoane din top management, dar şi din alte profesii. Clubul se adresează şi altor categorii de clienţi, cum ar fi studenţi, clienţi corporate, pensionari, copii, pentru care există diverse pachete în funcţie de nevoile personale.

Cea mai mare parte din profitul companiei provine din vânzarea abonamentelor, potrivit oficialilor companiei care nu au precizat la cât se ridică această contribuţie. De asemenea, şi extra-serviciile oferite, precum squash, spa sau lucrul cu un antrenor personal, au o pondere semnificativă în creşterea încasărilor clubului. Abonamentele includ acces la toate facilităţiile clubului, iar marea majoritate a clienţilor preferă acest cumul de servicii de lux.

Societatea Companiilor Hoteliere Grand deţine zona de shopping Grand Avenue, hotelul de cinci stele JW Marriott, clubul de sănătate World Class, parcarea The Grand Parking şi birouri -The Grand Offices.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO