Companii

Wizz Air anunţă o nouă rută din Iaşi spre Berlin, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână

Wizz Air anunţă o nouă rută din Iaşi spre Berlin, cu...

Autor: Cristina Bellu

12.03.2023, 17:20 1803

Operatorul aerian Wizz Air introduce din 27 martie o nouă rută din Iaşi spre Berlin, capitala Germaniei, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în fiecare luni şi vineri.

Biletele pot fi cumpărate acum direct din platforma wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, de la un preţ începând cu 99 lei, pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare.

„Noua rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătăţită, tarife accesibile şi mai multe opţiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu reţeaua.”, spune Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, cu 180 de muzee, printre care Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Naţională şi Muzeul de Arte şi Meserii.

Capitala Germaniei mai oferă valoroase atracţii arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului şi Palatul Bellevue, şi găzduieşte, de asemenea, cel mai mare magazin universal din Europa continentală -Kaufhaus des Westens, sau KaDeWe.

De asemenea, Berlinul are de patru ori mai multe poduri decât Veneţia. Pentru cei peste 180 de kilometri de căi navigabile ale oraşului, Berlinul are 1.700 de poduri, unul dintre cele mai cunoscute fiind Podul Oberbaum, care este considerat şi unul dintre cele mai importante repere ale oraşului.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO