Companii

Wargha Enayati, Regina Maria: Pentru spitalele specializate clasificarea Ministerului Sănătăţii nu are relevanţă

Wargha Enayati, directorul general al reţelei de clinici şispitale private Regina Maria, spune că în cazul spitalelorspecializate, clasificarea pe care Ministerului Sănătăţii a făcut-ounităţilor sanitare este lipsită de relevanţă, deoarece acesteasunt depunctate pentru că nu oferă multe specialităţi medicale.

"Clasificarea este un "barometru" mai ales în contractareafondurilor publice şi reflectă multi-disciplinaritatea şiproximitatea unei unităţi medicale. De exemplu un spital cu grad 1de clasificare deserveşte cu siguranţă o arie teritorială extinsăşi oferă toate specialităţile medicale", a afirmat Enayati.

Euroclinic Regina Maria, spital din reţeaua companiei, a fostinclus de către Ministerul Sănătăţii în categoria a patra careînseamnă nivel de competenţă bazal şi care încadrează spitale cedeservesc populaţia pe o rază administrativ-teritorială limitată,pentru afecţiuni cu grad mic de complexitate. Maternitatea CMU"Regina Maria" a fost clasificat la categoria a cincea, carepresupune nivel de competenţă limitat (spitale care asigură, dupăcaz, următoarele servicii medicale: servicii medicale pentruîngrijirea bolnavilor cronici, servicii medicale într-o singurăspecialitate sau servicii paleative).

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.