Companii

Violeta Luca preia poziţia de CEO al Flanco

Violeta Luca preia poziţia de CEO al Flanco

Autor: Cristina Roşca

27.08.2012, 00:09 350

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Flanco a numit-o pe Violeta Luca în poziţia de CEO, românca înlocuindu-l pe Adrian Olteanu, care a condus compania timp de mai bine de doi ani şi jumătate.

Numirea Violetei Luca vine la mai puţin de un an de la momentul în care ea s-a alăturat companiei în poziţia de director de marketing. În urmă cu câteva luni a fost promovată în poziţia de director executiv adjunct, pentru ca în prezent să îl înlocuiască pe Olteanu, care a plecat din cadrul retailerului şi şi-a luat o pauză pentru a călători.

El a preluat funcţia de CEO al Flanco în 2009, odată cu declanşarea procedurii de insolvenţă, anterior ocupând funcţiile de director de operaţiuni şi director executiv adjunct în cadrul aceleiaşi companii. În timpul mandatului său compania a ieşit din insolvenţă şi a obţinut venituri de 114 mil. euro (în 2011), peste nivelul din 2008, ultimul an de boom economic şi al doilea cel mai bun al companiei, când afacerile se situau la 109 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO