Companii

Vinul săptămânii: Byzantium Rosé Euxine Shiraz-Rose

Vinul săptămânii: Byzantium Rosé Euxine Shiraz-Rose

Autor: Ioana David

31.03.2013, 14:32 586

Cramele Halewood au lansat recent Byzantium Rosé Euxine Shiraz-Rose, primul vin ecologic din portofoliul companiei, obţinut din recolta 2012 a viilor ecologice Halewood din regiunea Murfatlar. Vinul este produs în ediţie limitată de 6.700 de sticle.

„Cele 57 de hectare, plantate în 2007 şi 2008, au dat în anul 2010 prima recoltă de struguri de vin certificaţi ecologic” a spus Adriana Grecu, director marketing şi export al Cramele Halewood.  

Pentru obţinerea unui produs ecologic, producătorii trebuie să respecte legislaţia comunitară şi internaţională, iar un astfel de produs are pe etichetă sigla ecologică UE şi numărul Certificatului ecologic obţinut de companie după ce producţia a fost monitorizată de specialiştii din Ministerul Agriculturii.

Din Grupul Halewood România fac parte Halewood România, Cramele Halewood, Domeniile Halewood şi Halewood International Premium Imports. Halewood are în proprietate crame şi plantaţii de viţă de vie în regiunea Dealu Mare, Podişul Transilvaniei şi Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO