Companii

Vânzările Ivatherm au crescut cu 46% în primele 5 luni ale anului 2020 şi estimează afaceri de 20 mil.lei în 2020, în creştere cu 50%

Vânzările Ivatherm au crescut cu 46% în primele 5 luni...

Autor: Roxana Rosu

23.06.2020, 12:34 272

Compania Ivatherm, activă pe segmentul dermatocosmeticelor, a înregistrat în primele cinci luni ale anului o creştere cu 46% a vânzărilor şi estimează la finalul anului vânzări de 20 de milioane de lei, în creştere cu 50% faţă de 2019.

“În contextul actual, există două tendinţe noi în ceea ce priveşte obiceiurile consumatorilor. Anxietatea şi preocuparea crescută faţă de sănătate schimbă felul în care alegem produsele pe care le consumăm. Preferinţele consumatorilor se îndreaptă tot mai mult spre produse sigure de farmacie, testate pentru eficienţă şi siguranţă. Pe de altă parte, există o tendinţă nouă de întoarcere la produse care utilizează resursele locale, aşa cum este şi cazul nostru”, a spus Rucsandra Hurezeanu, fondator şi CEO al Ivatherm.

În contextul pandemiei, Ivatherm a lansat la sfârşitul lunii aprilie geluri pentru dezinfectarea mâinilor şi soluţii biocide.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO