LIVE: ZF INVESTIŢI ÎN ROMÂNIA: De ce avem nevoie de clădiri mai sustenabile? Cum atingem standardul internaţional şi cu ce ne ajută?
Companii

Cum se văd blocajele din producţie şi transport în singura fabrică de televizoare din România: Furnizorii de componente au închis temporar fabricile, costul de transport pe mare a crescut. Renaissance Public Service din Chiajna a înregistrat în 2020 afaceri de 323 de milioane de lei, în scădere cu 25% faţă de 2019, ultimul an de dinainte de pandemie

INTERVIU

Compania asamblează televizoare sub branduri precum Schneider, NEI şi JVC.

Compania Renaissance Pu­blic Service, singurul pro­ducător de televizoare din România, nu a pier­dut în acest an niciun cli­ent, însă nici nu a câş­tigat vre­­unul nou, pe o pia­ţă di­fi­cilă, marcată încă de efec­­tele pande­mi­ei de COVID-19.

„Nu am pierdut clienţi, dar nici nu am câştigat alţii noi. În anul 2021 avem acelaşi portofoliu de produse - NEI şi Schnei­der pentru piaţa din România şi branduri ale clienţilor din Franţa, Germa­nia, Italia, Spania, Belgia şi Portugalia. Nu am sesizat schimbări de consum în com­por­ta­­mentul clienţilor noştri. Raportat la li­vrări, nu s-a simţit o creştere a apetitului de con­sum“, spu­ne Andreea Creangă, acţio­nar în cadrul companiei. Firma românească es­te deţinută de doi antreprenori locali – Ste­luţa Andreea Creangă (10%) şi Eduard Co­mănescu Schimbinschi (90%), conform datelor de pe platf­orma confidas.ro.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.