Companii

Urmează conferinţa ZF Health & Pharma Summit, 27-28 septembrie. Resetarea sistemului sanitar după pandemie - cum refacem baza sectorului medical pe piloni mai sănătoşi?

În Planul National de Redresarea si Rezilienta sunt 2,4 mld. lei pentru Sănătate

În Planul National de Redresarea si Rezilienta sunt 2,4 mld. lei pentru Sănătate

Autor: Georgiana Mihalache

17.09.2021, 00:06 121

Este a zecea ediţie a evenimentului ZF care aduce la aceeaşi masă cei mai importanţi actori din domeniile medical si farmaceutic pentru a vorbi despre planuri, soluţii pentru un sistem sanitar şi farmaceutic mai bun.

Cea mai mare criză sanitară din istoria recentă - pandemia de COVID-19 -, a arătat cât de important este un sistem sanitar bine pus la punct, care să se poată adapta rapid şi să protejeze medicii şi pacienţii deopotrivă. Cum s-a descurcat România la acest capitol? Ce trebuie îmbunătăţit, dar mai ales în ce mod, astfel încât să prevenim o situaţie similară?

La aceste întrebări vor răspunde principalii oameni din sănătate, din spitale şi din rândul companiilor farmaceutice la a zecea ediţie a conferinţei ZF Health&Pharma, care va avea loc în 27 şi 28 septembrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO